Pages

Thursday, September 29, 2011

lolipop guy gracias! :)


-yesss !serabai hari ini - :) tape klmu je pn bkn nak g dating - heheheh :)


hey !hey ! entry pndek je nak ucapkan thank you kepada edyka :) sebab bagi org LOLIPOPPPPPPPPPPP org suke2 ! :) motip org tulis dlm blog je, dgn berani org siap tulis nme dia sbb org tkut kang klu mention nme dia dlm fb kang awek dia marah(wlpun org taktau dia ni btl2 ade gf ke tade) so org amek jalan selamat la ni kann haha sebb org rse tak ramai yg bce blog org :) BIJAK KAN SAYA? hehehehhe org suke kwn dgn dia bkn sbb dia bg lolipop dkt org, tp sbb sikap dia sweet mcm lolipop ! :)



-tadaaaaa - :) erk abaikan muka yg bruk pnat bru abes klas dgr lect membebel :)


-haaa the one who give me lolipop..wah kemainnnnn hahaha ,dia kwn yg baik..sonok kwn dgn dia, :) kang tak psal2 kna sue msuk gmbr dia tnpe permission =.="


-terpikir jugak tgk muka dia ketat cam gini eklas ke dok bg lolipop tuh? hehehe tp shweeeet :)
to edyka jgn marah eh? :p org bwk msk gmbr anda kawan :)
terima kasih si kacak si cantik !

2 comments:

Edyka a.k.a Ah Chong said...

Nak kena saman nie.. hehe, sweet! thankz!

Manja suraya said...

erk jgn la sman huhu wc!