Pages

Sunday, October 30, 2011

abang pendek boleh tinggi dah !

hey hey hey !ini berita gumbira buat abang pendek kita ! anda boleh jadi tinggi sudah hanya dengan sekelip mata ! ^__^ nak tau acane? sila tengok gambar dibawah ini !


wahhhh kemain sekarang betul la kan dunia fesyen memang dah macan2 nama pun fesyen !kann !apa boleh kita cakap? kalau dulu mungkin kita akan cakap laki pakai heels sah2 laaa "SHEMALE "uuu....tak pun ala2 si sutun tu tapi tak lagi ^^ pastinya lelaki yg pakai heels ni lebih cenderung kepada kelompok maskulin ^^ kann? ^__^

mereka sebegini golongan yang fashionable dan bergaya esentrik >.<, tapi u guys sebenarnyer dari dulu lagi ada lelaki yang pakai sepatu tinggi ala perempuan ni contohnya Raja Louis XIV s jangan memain john travolta dalam cerita "saturday night fever"pn ade kot pakai heels tp berukuran besar lah heels john travolta tu ^^, mgkin sbb j.travolta tak reti nak seimbangkan berat badan kot hehe..

so u guys abang-abang hencem di malaysia ada bran pakai heels? ^^

p/s:kalau korang rse nak pakai dekat butik gucci ada LV pun ada tapi taktau la kat malaysia dkat butik tu ade ke idokkkk :)

p/s: lepas ni bukan perempuan jela yang terpelecok bila berjalan ^^ hehehe

hey abang kacak yang pendek ! ini peluang anda tampil tinggi ! :)

ape perasaan korang bila tgk bf?tunang?suami?bapak korang pakai cam gini ? =.="
terima kasih si kacak si cantik !

No comments: