Pages

Wednesday, October 12, 2011

alam rumah tangga impian saya~




hello sayang ! yela awk la syg org...yer....betul la tu sape2 yg bce entry ni la org sygggg ngeee eh dh senyum ske le tuuuuuuuuuu hohohohoho :)semua org msti nak kawen kan? yesss ! samela dgn org, spe tak best kawen kan? hidup dgn org yg kita syg, how sweet ! *_* sini org nak kongsi dgn u guys syg2 org ni alam rumah tgga impian org !

-pagi2 bgn 1st person yg org nktgk my hubby, manisnyer hidup !

-org siapkan breakfast utk dia, siapkan bju keje dia atas katil, then kejut dia with a kiss dkt pipi !auuch !

-husband org nak g keje , org tlg pgang briefcase dia, dpan pntu org btul tie dia, then dia kiss my cheek !auchh ! sambil ckp "tggu B balik ok syg? i lafff u... !" grrr~ i loikeeee :)

-org siapkan lunch dkat dia, then call "b balik lunch together tau i cook special for you ! -(yess prlu bljar msak b4 kawen =.=" ) klau org bz dgn keje pn org akan ajak dia lunch outside together, or bwak mkanan mkn dkat tmpt keje dia sme2 hehehe :)

- sme2 help each other for dinner :) org msak dia tlg cuci pnggan ngeeee :)

-sblom tido, dia nyanyi lagu "barney" utk org ! smpai org trtido atas dada dia yg sasa awww then dia kiss goodnite dkt org smbil whispered "i love you syg" awww ~ (suami saya perlu sasa ok!) kahkahkah ~

-klu tade baby lg weekend watching movie together :)

-kalau ada baby, weekend pergi taman ajak baby jejalan! teach the baby how to walk! shweet~ !

-bila baby dh boleh jalan cikit2, mse papa nk g keje suh baby g dekat papa! "baby ! kiss papa syg!papa nak pergi keje tuu!" * bercakap dgn suara yg sgt keibuan hehe :)

dan banyak-banyak lagi org akan buat perkara yg sgt sweeeeettttt :)





-cmni la hehehe-



-org akan jdd mummy hot macam angelina joliee

p/s: calon tade =.=" tp tape, sape pn husband org nannti ,i will take a good care of him :)

terima kasih si kacak si cantik !

5 comments:

Edyka a.k.a Ah Chong said...

sweet!!

Manja suraya said...

eh tak la MANIS jerrr hehehehe

nurul izzati liyana said...

omeyy ngatt...cam dlm movie..hik2 :p

Manja suraya said...

kannn sayg ! hehe cam lam movie tu !hehe

bella hamzah said...

awww manja gitu..