Pages

Wednesday, October 26, 2011

funfare di ampang berbaloi ke?


haipp smua org bru balik dri funfare yg bru jer dorg buat betul2 sebelah galaxy ampang,fucking sure bkn org yg bagai nak gila nak pergi situ ofcoz lah both my cute niece yg nak pegi sne..dlm kete lg dorg dah loncat2 bila tgk lampu dh lip lap lip lap menyala..so dorg jela yg main.. u guys tgk gmbr2 yg org hentam jer amek ni so lpas tu baru sesi mengomen ok?? :)

rumah antu pun ade uu.tp org tgk muke2 yg lepas kua tu..cam tade ape jer..kesan menggerunkan hoho
jgn main2 buaian ni pun ade even kawasan dia kecik uuu...tapi org yg naik ni tak la jerit giler2 cam dkat genting..senyap dn sunyi jer..yg nmpk dorg senyum smpai ke dahi..maybe org rse sbb malu kott nak jerit mcm siokk sgt muahahaha kang kena baling batu haha
keta langgar for adult pun ade uuu
muka2 ni la yg teruja sanat2 nak pegi =.="
minah ni lagi la excited giler.. =.="

dann ade jugak roda ferris tu..tp cermin dia gelap..buat apo?nak tgk pmandangan acane?? =.="


nila ibu mengandung yg sabo melayan anak nya :)

ok kalau spe nak naik smua fee dia dua token
dua token =rm4
so stu prmainan dh rm4,acane? kalau yg anak ramai tu?

bagi org tak berbaloi..better pergi genting trus facilities bagus..keselamatan pn rsenye dijamin kan? tp org tak halang la kalau spe dh terhingin sgt nak pegi sni boley jer..sbb bukan duit org pn nak habis duit anda jugak :)


itu jela yg nak dkongsi akhirnya lpas mkn dkat fawina court si kakak pun melalak bagai nak gila ckp nak pergi genting =.="

terima kasih si kacak si cantik !

6 comments:

aryl said...

semua tempat sama,
fyi
funfair sekarang n dulu lain..
dulu much better,
sekarang??
mainan banyak tak maintain, dangerous..
and banyak nk untung je.. token mahal =(

Manja suraya said...

tula psal...

aryl said...

hehe, blanje i lah funfair..
=p

Manja suraya said...

tanak membazir haha :p

Ninie Dora said...

waaaa mcm best jee..
marry go round ade x kat situ???

aryl said...

hahahaha.. tahniah..
=D