Pages

Tuesday, November 1, 2011

2nd GIVEAWAY by syeeda


tadaaaaa omeeeeyyyynnnyeee bear2 ni dah macam PAPA BEAR org dah org tgk nieh ^^

hai hai comel kan bear2 kt atas tu ok bear2 tu actually banner utk contest 2nd GA syeeda ni !! semua ni 1st join GA ni! tah la bernasib naek ke idoookkk......org ckp tuah ayam nmpk di kaki kann?tuah manusia??acane tuu?? td dah g tukang tilik nasib tu dia pn tak dpt nak tafsir org dpt menang kita tdak GA ni !hanya syeeda n the gang je yg leh jwab !teeeheeeeee ^__^
GA ni sempena ulang tahun si manis ni yg ke 22 tahun so nak join ? jommm !

first of all syaratye dulu lah..normal la kann smua prtndngan ade syrat tp syaratnye simple aje !

syarat penyertaan nyer:

*follow blog syeeda taw..
*follow blog cik yana & cp..(assistant2 syeeda..hii)
*buat entry dgn tajuk '2nd GIVEAWAY by SYEEDA'
*Letak banner GA ni dalam entry korang dan linkkan ke entry nie
*last sekali, tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen ye..
*kalau nak tag ke bloglist ke letak kat sidebar ka, dialu-alukan la yer..

ok sape-sape yang terdetik nak join sila klick di sini SYEEDA

ok orang tag sorg je lah boleh ? kejar mse nih nak g exam !



ok itu sajeeee chowwwww g exam dulu ! ^___^


terima kasih si kacak si cantik !

4 comments:

Nur Syahida said...

time kaseh join.. (^_*)
gD lUck Taw

Manja suraya said...

heeee harap2 mcm tulah :)

bella hamzah said...

good luck dear.. :)

Manja suraya said...

heeeeeeee thx syg ! :) jom la join jgkk !