Pages

Thursday, December 15, 2011

gonna hit mallacca soon !



yeay yeay yeay yeay ! akhirnya setelah agak lama !hri ni dpt jugak berblogging kejap wehuuuuu ~!
terlalu kebusy'an ! =.= " penattttt keje dan belajar !mse mula2 ingtkan boleh je proceed cz i tot im wonder women kui kui kui ~ skali keje hamek kaaauu...klas ntah kemana keje pun haiyaaakkk ~tkpe2 bertahan kejap je lg ni utk keje..then berhenti ! boleh cmtu ? tp tula sugardad kna crik dlu bru bleh resign hohoho :p

23 dec im gonna hit parameswara place u guyysss ! oooh yeahhh even bz kta haruslah go somewhere to release it rite ? as usual vacation semuanya di tanggung ngeh ngeh ngeh :)
org hanya membawak bdan yg kering dan backpack !weeeeee :D

so excited even bkn nye kli ptma pegi tp rse cm lme je tak g jejalan ! :) so tu yg eksited melampau2 tu.. :D

so my cute cendawan comel wait for my next entry yawww :D daaaa !


p/s: act org prefer g beach je nk vacation ni lg best wearing bikini ,sunglases ,using sunblock berjemur2 ala mat salehhh baru siookkkkkk heeeeeeee :)

terima kasih si kacak si cantik !

3 comments:

apek poyo said...

wahhh..best la..tapi den dah mulo cuti n pindah ke p.jaya pulak 22hb tu..
kalau tak bole gak join berjimba kat kota melaka..hahahaha

aryl said...

jgn jemur banyak sgt, ti i tak knal u dah..
hikhik =D

Manja suraya said...

apek-alaaa yeke..sygnyer hehehe

aryl-alaaa u still kenal tp i versi nigger la jdinyer hehehe