Pages

Wednesday, January 11, 2012

bie..bie ! ! :)


-gmbar ini tiada kena mengena- =.='

bie bie ! ouh guys dont misunderstood this is not about hubby or about love =.='


today jalan2 while waiting my nini dora langsamkan exam dia sehabis baik i just window shpping laa searching for my kebaya :p and bla llu dkat pertama complex tu bru tringat yg org mmg nak tuka apperance bie bie i ni ! :p bosan giler kot tgk my bie bie ! hitam mcm nigga jee oppss yeah hitam itu menawan thats truth but im quite bored bla tenung bie bie org !yela niat hti nak beli yg bie bie ptih tp time tu tkde plak so sad ..huuu~

but crik pnye crik tye pnye tye kat indon tu i just keep repeating "laa ni je ke? yg lain tkde ke ?' =.=' "mcm ni je" ish ish ish la kan mngeluh takyah nak ckp la kann, yeahhh sometimes org mmg mmlih :p sometime ke hah ? ke all the time ?hohoho
smua tak cntik nak beli rse mcm sgt tak berbaloi.

then google pnye google i found this ! yess i think he can transform my bie bie :)


bosan kan ? =.="

but it quite expensive la klu nk tuka smua kan bajet seratus kebwah jela =.='
tak mmpu mcm org lain smpai beratus2 tuka tp tu pn nk kre berkali2 ni or mybe i found another cheaper way to transform my bie bie sayang ni ! :)


i just wanna transform my bb become something interesting,that make me fucking loveee wanna texting every minute !can aa ? haha






oh my BB ! haha love it ! i wanna change mine like this sooo badly ! :p

terima kasih si kacak si cantik !

1 comment:

CekbOlat-bOlat said...

cntiknye BB.. untunglah pkai BB =D