Pages

Thursday, February 2, 2012

muktamad ! :)








tak kesah la org kawin lagi brpe juta tahun yg psti org nak wedding theme org sebijik dan sejibik cam bella dgn edward MUKTAMAD ! tak kesah la klu ade yg ckp org ketinggalan zaman ke lpas sejuta tahun bru org kawin dan org buat theme cmni ^__^ org nak sgt2 T.T adore gilerrr tgk wedding ni ! dri dia pnye deco ! smua lah ! nak nak lgi dress dia OHMYYYYYYY ! gojess tahap nak sawan kot bile tiap kali tenung dress bella ni ! sumpah org nk pkai gak dress cmni ! nak nak jgk T.T

ce byg ce byg suasana wedding org nti.. wahhh msti romantikkann hahaha ! klu xdpt buat dlm hutan cam bella ni..kite buat kt dewan smua deco dia sebijik cam ni.. ^__^
boleh kan ? heee :D





terima kasih si kacak si cantik !

3 comments:

aryl said...

let me be ur edward then =p

Manja suraya said...

hahaha dh ckup pucat belum ?hehehe

aryl said...

dalam proses =p