Pages

Tuesday, April 19, 2011

dating with my GIRLFRIEND ~love her so much !




heypppp ~sayangsayang semua yang baca blog saya hai? cpt ckp hai balik !lau tak cakit perut malam2 nti ! hehehe sayangsayang semua sihat? ohh sihat eh? hati sihat ker?? kalau tak sihat tuh stronk2 k... :p(KITA KENA BUAT STRONG WALAUPUN KITA TAU KITA TAK STRONG MANAPUN, BUATBUAT PUN JADILAH AT LEAST KITA AKAN JADI STRONG TAHAP GABAN DENGAN SENDIRINYA..APA TU GABAN? sesuka hati ja cakap kan !hahahahaha sbenarnya saya yang comel lagi sweet ala2 SELENA GOMEZ ni cakit perut nih..dah dua hari tau tak !cian kan?cian tak? haa tak??oke maceh !hahaha dengan tulang empat kerat nih gigih jugak nak tulis blog hari ni uz to dedicated to my love nini dora...! :p tadi lpas kelas dengan sepantas kilat tanpa menoleh ke kiri dan kanan terus berjalan kaki ke bank negara bkn nak bwak kua duit yg berjuta22 tp nak naek ktm kat citu.. :p nak g dating lovelove dgn nini dora dkat MID VALLEY lahhh ! so macam penat lak nak tulis korang layan jer la eh pica2 kami ? okeee.. klu tgk kena puji tau ! hikhikhik











~ oke sayangsayang semua ni dalam mid valley pnye toilet...FREE DAN SANGAT CANTIK oke~ (posing haruss)






ni lah spaghetti yang kitorang makan dkt THE SPAGHETTI FARM aku amik FARMHOUSE spaghetti dia cmpuran cheese dgn beef dan si nini sayang amek CHICKEN BOLO...








ni la gambor2 dekat THE SPAGHETTI FARM mse kitorang makan..i love the environment ! tenang jerrr ~ :p


then lpas mkn kitorang g window shopping dkat THE GARDENS MALL pastuh singgah jap g toilet biaselah bila dah msuk kita kena buang plak kan ! heeeeee :p





ni lah toilet dkat the gardens :p kitorang mang ske amek gmbor dkat toilet! habit !haha




jalanjalan benti jap pastuh pose :p



then last kitorang makanmakan dekat THE BIG APPLE DONUTS & COFFEE :P A BILLION THANKS TO NINI DORA BECAUSE SHE TREATS ME ! tapi air kitoarang bli kat san francissco coffe erp !mocha sedapppp~ :p



lepas tu kami pun gerak la balik dihimpit2 pekerja2 yang macam rumah dorang nak cabut lari tinggalkan dorang ! no manners ! buruk bebenor perangai main tolaktolak dgn dua orang si comel tuh ! lastly sayangsayang semua maceh ea bca blog kali nih ! sayang korang lahhhh n sayang nini ! :p
terima kasih si kacak si cantik !

4 comments:

N i n i e said...

i lap3 u more laaaa babe...
hahaahhahaha....
nsib aten xmention ape yg ninie mahu lakukan siang td lpas mkn donut...
hahahaahah...
mekaseh blognye :)

cinta suraya said...

hahhahha ingatkan nak jer mention tp xsmpai hati ! hehehehehe :p

apek poyo said...

asyik ngan ninie jo..bilo plak ngan den nak dating..ekekek

cinta suraya said...

nnti ktord dting 3 org au !