Pages

Tuesday, April 12, 2011

hanya aku dan dia :) (geli lahh title ni) haha



_time dalam lbrry..brukk muka ku abaikan lah yea_




today spent time dgn nini dora wlpun tak rancang tetiba mse wat asgnment si nini ni tingin la plak nk makan SIZZLING dkat SOGO..dia ckp sizzling dkat sogo sdap..dri yg laen..aku pn teman lahh kan..apa slahnyer..aku pn bosan..tade pape nk wat..lpar jgk lgpun sonok lah ngan dia..giler2 happy..i feel LIVE..!ecececeh terover lak..! :p~ hehehe







_pencurik cOokies ku_hikhikhik

















ni lah makanan yg kami mkn tadi dkat sogo..aku mkn young tou fu jer









time kat mcd..bajet comel + innocent sllu :p






she so cute rite? cyg kamoO lahhhh :)







_nanak jgk winkwink ! senyum tak kata apa2 lau mkn eskem shuke lahh_







_ ni ceklat beli kat my niece comel kan?_

tu jer tamau ckp lebih2 tata! :)
terima kasih si kacak si cantik !

6 comments:

N i n i e said...

thx my muaahhxx buddy...
hahahahahah....
sgt comel :)

cinta suraya said...

hikhik kannnnnn!! :) love u darl~

SoShi9Bond said...

love both of you...
contoh best friend forever!! <3
hehhehe...

cinta suraya said...

love u too dyra~ t join sme2 ktorg jln2 cri makan tau! :P

SoShi9Bond said...

hemm...nk joi tu payah ckit..tnggu dh kempis ckit..tgh brusaha nie...hahaha..
insyaallah kak...thanks for the invite
:)))

cinta suraya said...

hahahah oke sayang <3