Pages

Wednesday, April 27, 2011

ngedate dengan nini dora lg lahh !

haiii sayangsayang semua..pale kiter berat sgt nih..feninfenin lalat la....huhu..byk sgt bnda yg jdi lately nih...tp kita bsyukur sgt..t kita gtau syg syg smua ape yg jdi oke? skg nih kita nak story skit jer ! as usual klu kita tak ngedate nan buah hati kiter si zuhairi tuh...ni lah buah hati kita yg kedua ! nini dora ! heee besh ouh wlpun time nih sometink wrong with ulu hati! eceh until now ulu hati ku sakit lagi oke~~ :( dont noe y..nak mati dh kot an? trme jer lahhhh... tp still eppy2 with my buah hati ! sayang ku nini dora ! heee..


sesampai nyer di the mall terus kitorang cam biasa begerak untuk mengisi perut yg comel nih kan..tp lme jgk la nk buat kptsan...mmg lme nk buat kptsan kali ni haha..last2 pizza jgk mndi plhan :p




:p cedap an? heee my sayang order spaghetti n saya yg comel order arabiatta rice pe mende tah :p heeeeee not bad !




~ serabai giler muka time nih ! muka cakitt lah katakannn ! cakit ngat time nih tp nak jgk amek gmbr ! nah hamek kau hasilnyer ! hahaha



really love this one sbb? CANDID oke? dia taktau she so sweet ! :p love my syg !





lpas makan g PWTC ada BOOK FAIR :P im holding magazine DAN JACOB adalah cover for that issue ! damn he so grrrr~ tak tau nak ckp cmne ! tk jadik beli but that mgzine dah nyorok bawah2 bg gadisgadis lain tak nmpak..! heeeeeeeee rahsia tau !



gmbar ni sbgai bkti sy ke book fair yer syg syg ~ :p




heeeeeeee sweet kan kami kapel terbaiknyer an? oppz silap2 sahabat terbaik ! sayang kau ketatketat ~ tiru ayat org skg :p heeee bye !

p/s: mamat2 ensem byk jgk di book fair hri tuh oke :p
terima kasih si kacak si cantik !

2 comments:

WARTAWAN KIKIE said...

OMG RUGI XPERGI SBB ADA MAGZ (MAT GUARD BOOTH) lol hahahahaha

cinta suraya said...

banyak yg ensem jugak tau tak ! rugi ooooo hikhik