Pages

Friday, April 22, 2011

bilikku heaven ku bebeh !

hai readers...! dah abes ngaji al quran lom nih? klau dah..meh bce meh dan mengenali ku lebih dkat mllui blikku yg tak seberapa nih ! heeeeeee :)

aku tinggal ngan my beloved sister sbb jauh dri family tercinta ! so sbb kan bosan dduk ostel yang byk sgt AKON USHER berkeliaran di kwasan ostel ku tu..aku membuat keputusan yang bulat sperti muka kau ! heheheheh dgn memindah msuk ker rumah kakaku..~ ohh yeahh sgt best wlpun sgt penat !

taknak taip byk2..korang tgk lahh blikku ni sndri dn tfsirkan lah sndri ...tah pape an? tp tmpt ni yg byk mmbntu aku dri sgala2nya~ hahahaha





tadaaaaaaaaaaaa ! billikku syurgaku bebeh ! wlpun kecik dan xsbrapa dri bilikk kau !





ni patung patung yg aku sgtttttttt syggggggggggggggg barbie of coz lah kann ! stu jer yg ori yg lain hampeh !hahaha mickey mouse tu lak from my mum b4 msuk kolej ! sweet kan? heeeeeeeeee ! yg mr pinky bear plak from my ex ! time birthday swetttt lahhh ! dia pakai crown hahaha !~




time malammalam sedih tgk jer star yg bercahaya kat dinding nieh ! sure tenang hahahaha





~ kalau bosan dah tahap phd aku akan msuk blikku lg stu nih mengeledah buku aper yg leh bce kat sni :p~





~ pintu istana yang akan membawa anda menerokai gunungan baju ~hehehehe





~ this tiang help me a lot! bole cmpur bhsa ? :p



ni meja study ku !! tp saya takkan study disini sebab agak semak wahahaha//sy akan study di atsa katil saja senang nak tido ! :p




p/s: my sister suka kmpul plkat peti sejuk nih kalau korg rse g mne2 baik hati nak bg sila lahhhh~ heeeeeeeee :p


tu jer nk kongsi taktau nak tlis per tp nak tulis gak ! btw love u olss sayangsayang saya~ :p
terima kasih si kacak si cantik !

2 comments:

LurfyLiyana said...

suka lepak dalam bilik sendiri... nice room babeh.. suka part buku tu sebab dalam bilik ai pun ada jugak rak buku.. =)

cinta suraya said...

hahahaha bilik yg tk sbraoa tp i ske jer lepak menjana angan2 lam blik nih hikhik..yaaa..rak bku amat brguna !time bosannn kan ! :p