Pages

Wednesday, May 18, 2011

first day FINAL EXAM !




heyp ! dah lame rasenyer cek tak update entry baru kann ! tp tkde spe pon nak kesah eheheheh...baru je buat password bru lupee plak smpai psword leh lpa..eh korang paham tak apa aku ckp? ehehehehe lately nih macam macam yang jadik lam idop aku..dah tak tahan nak hadapi jer..kadang2 rse cam nak larik tggal smua orang , apa aku buat semua salah..aku cuma mintak org paham jer aku skit jer pn? hurmm susah sgt nmpknyer..

now...aku mlas nak pk sgt dah...ITS UP TO U....buat la ape2 pn..smua dh bsar kannn...
lagi stu aku nih bkan lah suka ckp ssuatu prkara tu skadar ckp jer..bila aku ckp tk ske org tu,aku btl2 tk ske..then bila aku ckp aku dh twar ati nak brkwan dgn org tu aku mg twar ati..aku tk ske la berkawan dgn org hipokrit aku rse cam nak marah..sbb aku tau dorg tipu! yg bodohnya org2 yg aggap mereka tu baik lah..ABAIKAN SEMUA DH BESAR..ABAIKAN MEREKA YANG DIPERBODOHKAN DAN SALING HIPOKRIT SEBEGITU YANG PASTI BUKAN AKU..aku tak ske dalam kelompok sebegitu lainlah ANDA? hehehe
*oke sudah2 lah luah perasaan skg ni nak citer ari pertama final exam!

aku study pnye la study dri smlm smpai langsung tkleh nak tido..nak ckp minum kopi jantan sama sekali tidak..mybe terlalu nebes ditambah dgn stress yang MELAMPAU..mata nih tak dpt lelap otak asyik bergerak menjana idea apa yang harus aku lakukan esok..

pkul 5 lebih aku kuar dari tempat persembunyian g iron baju utk dipakai..kelihatan musuh dah bgn terjenguk2 tgk bilik aku..hikhik..maap pakai perkataan musuh dh alang2 anda marah bialah anda marah sy habis habisan bkn?

lpas iron baju aku pn lemah longlai amek towel msuk lik mndi nak mndi..di dpur aku dgr bunyi ala2 pesta musuh aku tgh masak..RAJIN! hahahaha terkial2 mndi..lama jugak bertapa di bawah pancutan air panas rse cam taknak kua lik mndi jaa tp dsbbkn msa itu emas aku pn kluar dgn HATI YANG TAK RELA... kua lik mndi bau mak aih !HARUM SEMERBAK ! macam di pagi raya ja bau..masak rendang ke hape ? tp tkpelah ciom bau pn sdah kenyang hehehe....
aku siap2..tiba2 rse mcm nak pensan..benti jap mnum air..sedut bau rendang kat dpur lagi..sambung siap2..pstuh ku lihat msuhku dah tergopoh gapah mcm nak lari dri aku ja pun !haish sedih! tp tkpa..ku ku tebalkan muka mintak dia anta pegi stesen kejap..nasib baik pakai foundation setebal2 lumut dkat batu sungai ! tak la malu sgt..dia angguk a..! lega sikit tak payah la aku terkial2 nak tahan teksi pagi2 buta..!hihihi

dalam keta dua2 mcm bisu...layan jer aku dgn lagu aishiteru pagi2 nih..melayang jap otak dekat cinta hati! eceh! tak sabar nak balik KEDAH! hehehe..hati yg terluka nih terubat la skit dgn berangan sekejap!hehe..

pstuh time nak kua aku saja sua tgn nak salam la konon...padahal aku enis tergopoh gapah kua tak salam pn! tp saa nak testing..musuh aku pura2 tak nmpk..tp hati dia tu srba slah agaknya..disuakan tgn dia yg kasar..bau rndang tu tp tak pandang muka.aku..aku pn salam laa ala2 prempuan mlyu terakhir mik berkat! nak exam oiii..hehehe

TERKILAN ? yea tp abaikan saja...kerana aku sudah penat dgn segala masalah yang dtg...aku penat...cuma aku ingin mangatakan..satu saat bila aku betul2 tak mmpu hadapi apa2..kalian2 semua tidak akan tahu dimana aku berada INI JANJI AKU..eceh! ;p k lah wish me lucK! utk exam yg seterusnya...muax2! syg anda semua...
terima kasih si kacak si cantik !

3 comments:

Liyana Aziz said...

jangan pressure sangat ok... all the best dear... =)

suraya stephen said...

sedih sgt cite ni tp dlm sedih ade lawaknya gak kn...anyway adik ku tabah la menghadapi k...xde yg mudah hidup ni adik ku..huhu...kuat kn semangat!!

cinta suraya said...

lyana :maceh syss !ok2 no prssure!

kakak: sy tak tahu anda kakak sy yg mana tp knpa anda nma suraya stephen jgak? konpius haku???hahahha maceh!