Pages

Thursday, October 27, 2011

cita-cita




masa kecik2 dulu banyak jer cita2 kita kan semua tanak mengalah nak jadi doktor selalu kita dgr kan?cikgu lahh polis lahh..askar lah.. tp bila dah besar ^^ yg nk jd dktor mmg jd dktor..tp utk dri sndri jela..yg nk jdi ckgu?jd ckgu tak bertauliah anak sndri*lpas paper las spm trus kawen hehehehe,yg nak jdi polis?bila dah besar menyusahkan polis..ske jer main aci ligan dgn polis..ok cop2.."aci ligan tau apekah?ligan adalah sama dengan kejar harap maklum :p, yang nak jadi askar tubuhkan anggota sendiri memandai jer yer -.-' nilah kehidupan tak semua yg kita nak kita dapatkan? huhu ok ok kalau orang?orang nak jadik ape eh?



1-yang paling utama orang nak jadi pembaca berita/pengacara/wartawan/writer/editor >.<(utama pn dh byk pe cer?tp same field jer :)

2-nak jadik stewardess boley layak tak? ^^ org terbayang org nyanyi lagu adira*pabila bercinta..lalalallala~" msti comelkann hehehe >.<


3-bussineswoman maybe? buat bissnes cake,baju >.<

4-cikgu tadika >.<


5-secretary yang sexy! auchh !menggoda boss i muahaha ish =.=" teruk betul.


eh ckup la lima jer..kang korang bnci org plak dgr org berangan tahap dewa, eh silap sebenarnye org tiba2 tade mood nak berangan dn menaip sbb blank tetibe =.=" ok bai :p ape pun keje org tetap akan bergaya yer :p




see? even org jadi maid pun stilll omeeeey >.<

terima kasih si kacak si cantik !

2 comments:

aryl said...

u r tagged here http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/10/saya-ditembak.html

aryl said...

hahaha.. the first one suits u well =) maybe..