Pages

Friday, October 28, 2011

erk ok ni first time buat mende alah cam gini..ni pun sbb si aryl nilah :) kalau tidak org ignore kan jer..muahahaha :p


ok ok procede jer trus ok?

sebelum tu orang nak kena kasi share dekat korg >.< boley? boleyy la eh..ni org ikutkan jerr hehe..

syarat2nya..jgn rsau syarat dia bkn sesukar syarat utk meminang puteri gunung ledang yer kalian :)

the rules
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the Questions the tagger set for you
4. Create 11 NEW Question for the people who you tagged to answer
5. Choose 11 blogger to tag and link them on the post
6. NO TAG back yeah

* i copy paste ajer u :p

ok sebelas perkara pasal diri org,erm ni kalau bab nak masuk bakul angkat sndri pun kire boley kan?hahaha

1-orang ada simpan niat yang mendalam nak kawin dgn edward cullen >.<

2-orang mengalami ketakutan maksimum pada kucing >.<

3-bapak orang memang nama STEPHEN, bukan org bajet nak jadi anak stephen chow ^^

4-time darjah satu org suke lari kuar kelas laju2 time cekgu ajaar,org tk ske skolah time tu muahahaha >.<
5-orang senior student dip in journalism dkat kolej org "please bca dgn keadaan riak hohoho

6-saya tak suke kakak ipar sy ,boley cmtu?

7-anakkura2 org yg sekor mati sbb org mndikan dia dgn air sbun,tetiba dh passed away >.<

8-orang ada 8 org brdik,sorg je laki yg lain puteri uuuu~

9-org suka makan ice creammm sangat ^^

10-org cepat berubah hati >.<

11.saya benci perempuan yang gedik

ok ini soalan en aryl yg prlu dijawab >.< nak jwb no komen boley huhu :


1. kenapa anda berblog?

sebab buat blog free >.< tak kena duit,bnde free saya cukup suka hikhik~

2.siapa idola anda dalam dunia blog nie?
orang cakap diri org sndri boley?idola tak idola jgak la cme ske cici tembikai :)

3.pernah menang contest or giveaway?nyatakan.
tak pernah terlintas nak msuk mnde2 tu smua,sbb rse remeh

4.laptop apa anda guna?
compaq jer =.="

5.anda bersukan? nyatakan sukan yang anda ceburi.
tidak.sebab dulu ckgu skolah ckp muka org ayu,lembut bkn utk brsukan.sesungguhnya ckgu tu mematahkan smngat kesukanan org.

6.apa perasaan anda terhadap blog saya?
perasaan sayang haha >.<

7.pernah maki/marah pada blogger lain?atas sebab?
tak pernah sebab saya baik :)

8.anda ada kenalan blogger popular?siapa?
takde,sbb org tak kejar publisiti orang lain haha

9.jika online, apa yang anda selalu buat?
selongkar laman sosial orang lain :)

10.sebutkan 3 blog yang anda selalu singgah.
prlu ke x nk jwb..kantoii aaa..nti hehe.. erm ofcoz cici tembikai,fatin liyana dan nisa kay :)

11.comment ringkas tentang blog saya
blog anda simple dan tak semak baguslah begitu haha :)

nak kena buat soklan pulak haa..dah serupa buat assgnment nih =.="

1.saya comel tak?
2.macam mana korang leh kenal saya?
3.tolong jawab cmne nak buat blogskin yang cantek?
4.cuba korang jawab satu tambah satu berapa?
5.korang paling minta blog sape?
6dah berapa banyak entry dalam blog korang?
7.korang penah terfikir tak untuk masuk kelab dangdut?
8.korang rasa korang blogger hebat tak?
9.ce korang bagi 3 bnda yang kaitkan dgn dri org? >.<
10-brpe byk duit nuffnang korang?
11-apa pendapat korang dengan dunia politik di malaysia?

kcg je soalan i..nak snang jwb mknlah kacang smbil mnjwab :)

the oscar goesssss toooooooo~


susahnye nak menaip..pepandai la korg nak buat ke tidokk hehehe


terima kasih si kacak si cantik !

4 comments:

aryl said...

yeay,
thanks yaww..
amboi, edward cullen..
ni aryl cullen ade.. hahahaha

Manja suraya said...

aryl cullen xckup pucat cm edward hehe

aryl said...

hahahaha...
sebegitu ye..
okay
nak pucatkan muka
lalalala

Manja suraya said...

hahahaha sila la sila nk tgk jadik ke tdakkk mcm edward haha