Pages

Friday, October 28, 2011

ambik la ambik :)


haa ambik la ambik..orang tak hadap lah dia =.=" ececeh awal2 jer ayat cam gini kan..hehehe tkdela..org makin stress lah..org taktau cmne nak tkde kaitan lgsg dgn dia..org dh lme lah ptus dgn dia...tp npe tine2 dia ske add org?org jd trtkan..org dhantui ksah lame..horrorrrr gitu hehehe , yg dia pun yg g ckp msih still sygkan org dn xdpt time org lain tu npe?trus trang jela kat tine tu ckp mmg tade hati dkat tine tu =.=" pehal babitkan waaa beb~ tak sukeee lah cam gini.. tp kan yg tine tu plak dah sah2 dia ckp cam gitu gedik gedik lagi nak tggu knon sggup trluka la..eh? tine ko tak rse ke ko cam tade maruah? =.=" org tumpang malu bagi pihak anda kerana org pun tak psti dimana letaknya kemaluan anda terhadap bnde2 cam gini..eh sudah la org penat tau tak..cam still dikaitkan..bia la org hidup sndri =.="

-pada awak filem cinta kita dah abes pun,sad ending kan??huhu nsib dpt box office uuu..dah tu awk nk buat filem cnta kedua awk..jgn la buat sy jd pelakon tmbahan =.=" sy tanak terbabit pun lam filem cinta baru awk ni, plkon utama ke,pnampilan khas ke ape ker tanak tanak tanak ! paham ?=.="

-ckup2 la awk..dri mla sy bcnta dgn awk rmai yg jd msuh sy dgn scara tibe tnpa diminta =.="

-sudah la awk mainkan hati sy,dh ptus pun makinbtmbah msuh sy dsbbkan awk ,ape cer niiii~ =.="

p/s:awak tarik la balik kata2 awak dkat parents awk tu yg awk mmg nak serious dgn org,sbb takkn jdik pun >.<

sudah2 eh cite kita abes kat sni jer eh?pleshhhhhhhhhh org btul2 tanak ada kaitan dgn awk dah ni..tulunnnn laaaaaa ^^

terima kasih si kacak si cantik !

9 comments:

aryl said...

alamak,
maaf la..
xe niat pun.. hahaha
nasihat saya,
abaikan je..
kita tak boleh puaskan semua orang..
just jalankn rutin harian spt biase..
persetankan diorang..
biarkan lelaki tu x ley move on,
asalkan awk tu move on.

okay..?
heh.. sekadar nak pinjamkan baju untuk lap ingus awk..
hehehe..

p/s: muke takley nk pucat ar.. hahahaha

Manja suraya said...

heee betul2 i tgh nak move on la nih tp kulat2 ni msih ggu hdup i huhu...

pakai la bedak yg pelakon opera pkai tu,klah edward u :) haha

aryl said...

hahaha..
kulat2..?
nice..

mana nk cari bedak opera?
hurm...

Manja suraya said...

huhuhu...
i tak psti la ce u tye amoi jual sayur pepagi dorg tau la hehehe

aryl said...

amoi jual sayur,
diorang tahu pasal sayur je lahh =(

Manja suraya said...

eh jangan tak tawu pagi2 jer dorg selekeh,memalam amber cia pun kalah dgn dorg heheheh

aryl said...

hahaha,
=D
ntah ntah awk pun cmtu..
hahaha

Manja suraya said...

eh tadelah... ^^ haha

aryl said...

tipu...
=p